Bilder Vålerenga-Sogndal 1-1, Tippeligaen 2016

Oslo, Ullevaal 15. juli 2016, Vålerenga møtte Sogndal i Tippeligaen. Kampen endte 1-1. Oslo, Ullevaal, 15. juli 2016

Sogndal kom til Oslo for å møte et Vålerenga som fikk en liten opptur tidligere denne uken. Det endte 1-1 og poeng til begge lag. Her er bilder fra kampen.

Vålerenga-Sogndal 1-1 Tippeligaen 2016
Vålerengas lag: Robert Marcus Sandberg – Jonatan Tollås Nation, Simon Andreas Larsen, Kjetil Wæhler, Rasmus Lindkvist – Herman Sørby Stengel, Christian Grindheim, Sander Berge – Ghayas Zahid, Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abdellaoue

Sogndals lag: Mathias Dyngeland – Taijo Teniste, Bjørn Inge Utvik, Jukka Matias Raitala, Christophe Charles Steven Rene – Gilbert Koomson, Babacar Sarr, Lars Christian Kjernhus, Eirik Birkeland – Martin Ramsland, Ole Amund Sveen

Les også: Vålerenga – Sogndal 1-1 (VPN), Engamorgen lørdag 16. juli: Du trodde vel ikke at det var over? (Aperopet), Motgangen fortsetter for Rekdal og Vålerenga (NRK), Vålerenga gikk mot etterlengtet seier, så fortsatte nedturen (Dagbladet), Rekdal etter ny nedtur: – Vi får juling (VG), Vålerenga jakter fortsatt seier (ABC-nyheter), Rekdal etter ny smell: – Vi må få inn noen litt mer voksne gutter (TV2), Ingen Deila-effekt for VIF – rotet vekk ledelsen mot Sogndal (Aftenposten),

Comments

comments