Bildeserie: Vålerenga-Haugesund 0-1, Tippeligaen 2016

Oslo, Ullevaal 16. mai 2016, Vålerenga møtte Haugesund i Tippeligaen runde 11, Kampen endte 0-1. Oslo, Ullevaal, 16. mai 2016

16. mai, fotballens festdag, jubileum for Vålerenga mot rasisme, jubileum for Rasmus Lindkvist. Ingenting av dette tok Haugesund hensyn til da de slo Vålerenga 0-1 på Ullevaal stadion. Her er bilder fra kampen. 

Vålerenga-Haugesund 0-1, Tippeligaen 2016
Vålerengas lag: Aslak Falch, Anders Nedrebø, Enar Jääger, Jesper Arvidsson, Kjetil Wæhler, Grindheim, Sander Berge, Rasmus Lindkvist, Vajebah Sakor, Ghayas Zahid, Deshorn Brown
Reserver: Adrian Møller, Jonatan Tollås Nation, Robert Lundström, Herman Stengel, Rino Falk Larsen, Simen Juklerød, Elías Már Ómarsson

Haugesunds lag: Helge Sandvik, William Troost-Ekong, David Myrestam, Vegard Skjerve, Kristoffer Haraldseid, Alexander Stølås, Sondre Tronstad, Filip Kiss, Haris Hajradinović, Torbjørn Agdestein, Ibrahim Shuaibu
Reserver: Per Kristian Bråtveit, Anthony Izuchukwu, Sverre Bjørkkjær, Roy Miljeteig, Eirik Mæland, Arent-Emil Hauge, Kwame Karikari

Les også: Vålerenga med festbremsene på. Laget trenger angrepshjelp (Dagsavisen), – Vi taper egentlig kampen før den har startet (VG), TUNG FESTDAG FOR VÅLERENGA (Sporten.com), Senka Vålerenga med sitt første seriemål (NRK), Fotballens festdag? Nei, ikke i Oslo (Dagbladet), Haugesund ødela 16. mai-festen for Rekdals VIF (FVN.no)

 

Comments

comments