Bildeserie Stabæk 2 – Vålerenga 1, Tippeligaen 2016

Bærum, Nadderud 9. april 2016, Stabæk møtte Vålerenga i Tippeligaen, Kampen endte 2-1. Bærum, Nadderud, 9. april 2016

Vålerenga scoret sitt første mål for sesongen og Niklas Castro debuterte. Det hjalp ikke mot Stabæk som skåret i første spilleminutt og avgjorde kampen i de siste minuttene. Her er bilder fra Nadderud. 

Stabæk2-Vålerenga1-Tippeligaen-2016
Kveldens første oversakslese var at Niklas Castro var i startoppstillinga til Vålerenga. Kveldens andre overraskelse var at Stabæk skåra allerede etter 55 sekunder. Deretter var det i stor grad Vålerenga som dominerte kampen og herja med Stabæk. Flere målsjanser som var ganske åpenbare, var ingen overraskelse, og det høye presset gjorde Vålerenga litt sårbare bakover. Selv om mange sjanser gikk ut med spillvannet klarte Deshorn Brown å skåre etter 68 minutter, antagelig til stor lettelse for absolutt alle i Vålerenga.

Vålerenga fortsatte sitt høye press, de ville åpenbart ha 3 poeng. Dermed gikk det som det ofte går, Stabæk får sjansen og setter spikeren i kista når vi er passert 90 minutter.

Vålerengas lag: Aslak Falch, Enar Jääger, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Rasmus Lindkvist. Christian Grindheim, Sander Berge, Daniel Fredheim Holm, Ghayas Zahid, Niklas Castro, Deshorn Brown
Reserver: Adrian Møller, Anders Nedrebø, Sander Pettersen, Vajebah Sakor, Herman Stengel, Simen Juklerød, Elías Már Ómarsson

Stabæks lag: Sayouba Mandé, Daniel Granli, Morten Skjønsberg, Nicolai Næss, Birger Meling, Alex Davey, Kamal Issah, Ernest Asante, Ohi Omoijuanfo, Luc Kassi, Agon Mehmeti
Reserver: Gurpreet Singh Sandhu, Jeppe Moe, Edvard Race, Giorgi Gorozia, Eirik Haugstad, Shadrach Eghan, Moussa Njie

Les også: Niklas Castro debuterte fra start (vif-fotball.no), Kampreferat Stabæk-Vålerenga (VPN), Marerittstarten fortsetter for Vålerenga: – En elendig start (NRK), Rekdal vurderer å stenge Vålerenga-treningene (VG), Sint Rekdal etter ny smell: – Det er pinlig (Dagbladet), Engamorgen 10. april: Lys i enden av tunnelen (Aperopet)

Comments

comments