Vålerenga-Brann 3-3 Tippeligaen 2014

Bilder fra lørdagens kamp der Vålerenga spilte uavgjort mot Brann til tross for at hjemmelaget i stor grad ledet hele veien.

Etter et feiende flott vorspiel i Vallhall var det duket for kveldens hovedbegivenhet, Vålerenga mot Brann. Bergenserne har jo slitt en del denne sesongen mens Vålerenga har hatt en overraskende god flyt. Allikevel har det butta litt for Oslolaget de siste kampene mens bergenserne har adoptert Marcus Pedersen, noe som ha hjulpet på litt.

Vålerenga tar oppskriftmessing ledelsen. etter 10 minutter når Ghayas Zahid bryter en pasning ved midsirkelen, setter fart mot Branns mål og legger kula bak en sjanseløs burvokter. Vidar Örn Kjartansson måtte stå over mot Lillestrøm og Kjetil Rekdal sa før kampen at det i praksis vil si at Örn scorer to mot Brann. Første scoring for Kjartansson sin del kommer etter 25 minutter og scorer med klinisk presisjon. Kvarteret før slutt skal Brann få notere seg for sin første scoring. På døball, Det synes som om defensive døballer virkelig er Vålerengas akilleshæl denne sesongen.

Når andre omgang starter viser tavla 2-1, noe Vålerenga og  Vidar Örn Kjartansson endrer ganske kjapt etter en lekker pasning fra Morten Berre i feltet. Men så rakner det dessverre for Oslolaget. Brann får lov til å redusere til 3-2 etter 80 minutter før de utligner når klokka viser 87 minutter.

Noe har i hvert fall endra seg de siste to åra, når uavgjort mot Brann virker som et surt tap.

Les også: Rekdal: – Alt, alt, alt for dårlig (VIF), Seieren glapp for Vålerenga (DittOslo), Brann slo tilbake etter to nye Kjartansson-mål (TV2), Superduoen stoppet av Brann (VG), – Vi viser at det skal bli en spennende høst (Nettavisen)

Comments

comments