Requinox og Eron på John Dee

Rockealliansen inviterte til tung våraften på John Dee hvor blant annet Requinox og Eron spilte. Her er et knippe bilder fra kvelden.

Requinox

Requinox spiller tunge, hardtslående og melodiøse riff inspirert av Metallica, Black Sabbath og Iron Maiden. Med energisk fremtoning på scenen og sin massive tilstedeværelse tvinger de publikum med seg inn i sin verden.

Bandet etablerte seg i 2010 og har blant annet spilt konsert i Sverige, Østerike og Latvia i tillegg til Norge.

Dance of the Dragon from Requinox on Myspace.

Eron

Oslobandet Eron har gitt ut plata «Never enough» og spiller klassisk, melodiøs heavy metal uten å falle for samtlige av klisjeene. I løpe av sine fem år har de rukket å spille på en rekke scener og opparbeide seg et lojalt publikum. Live er bandet tett, tungt og kompakt samtidig med at de er lekne og lette på foten.

Comments

comments