Bilder: Vålerenga-Sparta Warriors 2-4

Serieleder Vålerenga tok imot formlaget Sparta på Jordal. Det endte med overbevisende seier til østfoldlaget. 

Vålerengas lag: David Bräck, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Stefan Espeland, Jonas Oppøyen, Jesper Hoel, Éric Chouinard, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tobias Lindström, Alexander Bonsaksen, Brendan Brooks, Glenn Jensen, Filip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik

Spartas lag: Jens Hellgren, Erlend Lesund, Ole Sydvold Johannessen, Filip Jacobsson, Patrick André Bovim, Magnus Nilsen, Dion Knelsen, Andreas Stene, Didrik Nøkleby Svendsen, Stian Webjørnsen, Anders Johansson, Gasper Kroseij, Hans Kristian Hollstedt, Marius Hagberg, Logan Stephenson, Mats Weberg, Mikkel Søgaard, Henrik Malmström, Stian Qvistgaard, Jonas Løvlie Djupvik, Magnus Lindahl

Les også: Ingenting bedre (Sparta), Helsvart da Enga tapte (Klanen), Vålerenga snublet mot Sparta (TV2), Nyklipt Shampo fikk se VIF få bakoversveis (Aftenposten), Sparta sjokkerte serieleder VIF (Dagbladet), VIFs USA-import degradert til juniorlaget (Aftenposten)

Comments

comments