Bilder: Vålerenga-Rosenborg 7-1, GetLigaen 2013-2014

(Ishockey, GET-ligaen): Trønderne stilte med kølle og grettent humør på Jordal. Det holdt bare første periode, så var det slutt. Vålerenga vant kampen 7-1. Her er bildene. 

Første periode var lagene jevngode. Det var greit tempo hos begge lag, men det er klart at når Vålerenga ikke greier å score på Rosenborg når de spiller i overtall, 5-3, virker det relativt sløvt. I hvertfall når det ikke engang blir en kvalifisert sjanse ut av det. På den andre side, søndag er en sløv dag og at Vålerenga trenger en periode med oppvarming er det muligens ingenting å si på. Når andre periode starter med hakket høyere tempo og scoring etter 2 minutter til hjemmelaget virker det hele ganske så tilforlatelig.

Det skulle vise seg at Rosenborg virkelig ikke hadde mer enn hva de viste første perioden. Vålerenga får lov å gjøre omtrent akkurat som de vil og stanser ikke før telleapparatet på Jordal viser 7-1. Dermed er det duket for keeperbytte i pausen og tredjeperiode starter med Glenn Jensen i mål for hjemmelaget. Det er uklart hvilke grep Rosenborg har tatt i pausa, men de fortsetter å være sløve.

Velfortjent hjemmeseier og Vålerenga topper fremdeles tabellen mens Rosenborg har funnet seg til rette på 8. plass.

Vålerengas lag: David Brack, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Stefan Espeland, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Jonas Knutsen, Morten Ask, Tobias Lindstrøm, Glenn Jensen, Filip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar, Erik Follestad Johansen, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik

Rosenborgs lag: Jamie Milam, Inge Stokvik, Erik Rosvold Skar, Thomas Wiig, Jack McNamara, Ilya Dubkov, Greg Jacina, Sigve Bråten, Emil Holst Volden, Jordan George, Peter Vincent Strøm, Brady Hjelle, Joakim Erbe, Lou Dickenson, Joakim Hofstad, Carl Gustafson, Christer Greaker, Markus Dahl

Les også: Rosenborg sjanseløse mot Vålerenga (Adressa), Her er Getligaens poengkonge (Nettavisen), Dette var enkelt (Klanen), Folketomt på Jordal (Hockeynytt), Solid, og enkel seier for Vålerenga (VIF-hockey)

Comments

comments