Bilder: Vålerenga-Storhamar 4-2 GET-ligaen 2013-2014

(Ishockey, GET-ligaen): Søndag var det storoppgjør i Jordal amfi mellom Vålerenga og Storhamar Dragons. 3 raske scoringer av hjemmelaget i første periode antydet enveiskjøring kampen gjennom, men Storhamar reiste seg. Nesten. Her er bildene fra kampen.

Min egen tanke var å ta noen publikumsbilder og bilder av bannerne Klanen har pynta Jordal amfi med. Det tar ikke mange minuttene, 3-4 kanskje, men det var alt Vålerenga trengte på å score sine fleste mål denne kvelden, 3 i tallet. Først var det Mathias Trygg, deretter Rasmus Juell før Sondre Olden klakka til og la pucken bak Storhamars keeper. Eneste mottrekket Storhamar hadde på dette tidspunkt var time-out, samling i bånn og bytte av keeper. Det hjalp da noe, tempoet roet seg i det minste, men skuddstatistikken 11-4 til Vålerenga sier sitt om hvem som dominerte.

I andre periode tar Vålerenga litt ferie og Storhamar får lov til både å være med og score ett mål. Egentlig foregår det hele i stillhet. Tredje periode byr på en hel masse. Storhamar får først redusere til 3-2 før gjestene blir helt gæærne og skader Oppøyen. Vålerengaspilleren må støttes av banen med tydelige smerter i kneet. Så kommer et forløsende mål av Erik Follestad Johansen og Vålerenga leder 4-2.

Like etterpå blir Juell hektet på vei gjennom mot Storhamars mål og tilkjent straffeslag. De fleste ville vel fått roet nervene sine om Juell scora, men for å bevare nerve i kampen valgte Juell å bomme. Stillingen står seg dermed til kampslutt og Oslos stolthet kan notere seg for en ledelse i ligaen med 10 poeng.

 

Les også: Vålerenga slo erkebønda på Jordal! (Klanen.no), Syvende strake seier for VIF (VIF-ishockey), Oppøyen ute på ubestemt tid (VIF-ishockey), Drømmeåpning ga Vålerenga ti poengs luke (Dagbladet), Storhamar fikk marerittstart hos Vålerenga (Nettavisen)

Comments

comments