Bilder: Vålerenga-FriskAsker 3-0

(Ishockey, GET-ligaen): Kampen mellom Vålerenga og Frisk Asker var jevnspilt. Gjestene var svært gode defensivt, allikevel var det serieleder Vålerenga som fikk 3 pinner. Frisk Asker forbedret bare Søgårds redningsprosent. Her er bildene fra kampen.

Ishockey får nå sole seg alene i glansen når lysene på fotballbanene er slukket. Tradisjonen tro ligger Vålerenga ishockey på toppen av tabellen, 1 poeng foran Storhamar Dragons og 4 poeng foran Oilers, klubben fra byen som plutselig tror de har fått tradisjoner innen ishockey.

Kveldens ishockeykamp på Jordal ble gjort jevn av et Askerlag som var godt organisert defensivt og spilte disiplinert. Allikevel evnet de ikke å overliste Steffen Søberg, som også ble kåret til banens beste for Vålerenga. Som så ofte i ishockey mister en del folk huet fullstendig når det butter litt i mot, her var ikke Askers spillere noe unntak. De var tidvis fullstendig duste på isen og ikke minst fra boksen.

Les mer om ishockey her: Steffen Søberg holdt nullen (Klanen.no), Frisk tapte mot serielederne (Budstikka.no), Serietoeren fikk juling av tabelljumoboen (Dagbladet)

Comments

comments