Bilder: Vålerenga-Tønsberg Vikings 10-2

(ISHOCKEY, GET-LIGAEN): Knask og knep på Jordal vant Tønsberg Vikings for skumleste kostyme. De kom som seg selv.  Vålerenga vant ishockeykampen, her er bildene.

Til alles overraskelse, også Tønsbergs, er det gjestene som scorer kveldens første. Sett i lys av at Tønsberg frem til det førte kampen var det nok ingen overraskelse, men med tanke på bortelagets plassering på tabellen i forhold til Vålerenga var det smått forbausende.

Hjemmelaget tar seg litt sammen og kommer til noen sjanser, men det tar ikke av på Jordal før etter 10 minutter. Da får Erik Follestad pucken i Tønsbergs mål etter assist fra Cato Cocozza. Deretter følger noen utvisninger og rufsete spill i begge ender av banen. Det står igjen om lag et minutt av perioden da Vålerenga bestemmer seg for å snurre rundt med samtlige vestfoldinger. Til sist er det Morten Ask, etter pasning av Olden og Trygg, som får pucken i nettet og samtlige gjestespillere opp på tribuna. Lagene går til pause på stillingen 2-1.

Håpet tok slutt for Tønsberg i andre periode.  Da var det såpass målfest og enveiskjøring at Espen ”Shampo” Knutsen syntes det var greit å la Steffen Søberg ta fri resten av kvelden og gi Glenn Jensen glede av å vokte iskrigerne fra Oslo øst sitt mål resten av kampen. Dette skjedde på stillingen 5-1. Ikke engang denne håndstrekningen var til mye hjelp for Tønsbergs vikinger. Da andre periode tok slutt lyste scoringstavla 8-1.

Når utgangspunktet for tredje periode er suveren ledelse til det ene laget er det lett å tenke at det ikke vil skje stort mer. Og det stemte. Vålerenga putta rett nok to ganger til mens Tønsberg sørget for at det ikke ble smultring for Glenn Jensen. 10-2 er fint for Vålerengas målforskjell, og det var i grunn det.

Knask for Vålerenga, knep på Tønsberg.

Vålerengas lag: Steffen Søberg, Glenn Jensen, Anders Hilt Jørgensen, David Bräck, Mathias Trygg, Morten Aask, Sondre Olden, Alexander Bonsaksen, Brede Frettem Csiszar, Jonte Berg, Tobias Lindström, Mark McCutcheon, Erik Follestad Johansen, Stefan Espeland, Rasmus Juell, Filip Gunnarsson, Jonas Oppøyen, Daniel Sørvik, Jonas Knutsen, Cato Cocozza, Jesper Hoel, Magnus Fischer

Tønsberg Vikings lag: Derek Lee, Tor Sønju Bårnes, Chris Knowlton, Henrik Medby, Patrick Knowlton, John Nicolay Næsgård, Ricards Birzins, Jo Magnus Hegg, Christopher Paulsen, Marius Günter, Sebastian Kjos, Sebastian Skaar, Christian Linge, Janis Straupe, David Hall, Eriks Sevcenko, Niklas E. Hauga, Karol Krizan

Comments

comments