Bilder: Vålerenga-Lillehammer 6-3

(Ishockey, GET-ligaen): Målshow av Sondre Olden sørget for seier og tabelltopp for Vålerenga i kampen mot Lillehammer. Se bildene her.

Lillehammer startet best på Jordal, om det finnes ingen diskusjon. Så var det da også ikke spilt 10 minutter engang før Steffen Søberg måtte se første puck bak seg. Selv om det ikke tok mer enn et par minutter før Sondre Olden scora sitt første for kvelden, og sørget for utligning, hadde Lillehammer fremdeles et grep på hjemme laget. Hvert av laget får ett mål til hver før første periode renner ut med 2-2 på tavla, og selv om resultatet var broderlig var ikke spillet på isen det. Lillehammer førte.

Andre periode starter med det som fremstår som et totalt forandret hjemmelag. Vålerenga tar grep og klorer seg fast i kampen. Derfra og ut var det i grunn bare et blått lag på isen, Lillehammer detter fullstendig av lasset og svarer met litt ufint grisespill og generelt dårlig humør. Sondre Olden på sin side svarer med totalt 3 mål og smittende hockeyglede.

Vålerengas lag: David Bräck, Rasmus Juell, Mathias Trygg, Sondre Olden, Stefan Espeland, Jonas Opphøyen, Mark McCutcheon, Jesper Hoel, Cato Cocozza, Anders Hilt Jørgensen, Morten Ask, Tobias Lindström, Alexander Bonsaksen, Glenn Jensen, Filip Gunnarsson, Brede Frettem Csiszar, Erik Follestad Johansen, Steffen Søberg, Jonte Berg, Daniel Sørvik, Magnus Fischer

Lillehammers lag: Håvard Steen, Matt Case, Stian Uttakleiv, Joachim Arnestad-Eidsæther, Joe Fallon, Nicolai Bryhnisveen, Ole Eskil Simonsen, Villiam Strøm, Dag Morten Wehn, Stein Tore Bakken, Iver Håland, Jeff LoVecchio, Alexander Reichenberg, Ben Arnt, Robin Bergman, Nick Dineen

Les også:  Vålerenga opp i tabelltopp (Dagbladet), Solberg er tilbake (Aftenbladet), Nytt Storhamar-tap: Knust av Oilers (VG), Slik ble han hyllet i ti minutter (Aftenposten), Enga på topp (VIF-hockey)

Comments

comments