Bilder Vålerenga-Stavanger Oilers 3-1, GetLigaen

(Ishockey, Get-ligaen): Det er forventet at Vålerenga og Stavanger oilers skal kjempe om topplasseringen i GET-ligaen og sloss mot hverandre i sluttspillet, men det var hjemmelaget som tok kveldens poeng. Her er bildene fra søndagens kamp.

Vålerengas lag: Steffen Søberg, Anders Hilt Jørgensen, Daniel Sørvik, Mathias Trygg, Morgen Ask, Sondre Olden, Brede Frettem Csiszar, Alexander Bonsaksen, Jonte Berg, Tobias Lindström, Mark McCutcheon, Stefan Espeland, Erik Follestad Johansen, Rasmus Juell, Filip Gunnarsson, Jonas Oppøyen, David Bräck, Cato Cocozza, Jesper Hoel, Magnus Fischer

Stavanger Oilers lag: Petter Lorentzen, Mathias Trettenes, Stian Høygård, Nick Schaus, Erik Boisvert, Lars-Peder Nagel, Christian Dahl Andersen, Kurt Davis, Daniel Bøen Rokseth, Martin Strandfeldt, Juha-Pekka Loikas, Petter Røste Fossen, Mats Larsen Mostue, Dennis Løvold Sveum, Tommy Kristiansen, Jean-Michel Daoust, Dan Kissel, Henrik Solberg, Patrik Bäärnheim, Henrik Holm, Ruben Smith

 

Comments

comments