Bilder Vålerenga-Lørenskog 4-2 treningskamp 2013

Seriestarten i ishockey nærmer seg og Vålerenga tok imot Lørenskog til en treningskamp på Jordal torsdag. Det lengste strået trakk Vålerenga og vant treninga 4-2.

Målscorere Vålerenga: Daniel Sørvik (assist: Fredrik Csisar), Fredrik Csisar (assist: Jesper Hoel), Mark McCutcheon, Rasmus Juell (assist: Mathias Trygg)

Målscorere Lørenskog: Mats Frøshaug (assist: Joachim Sundelius), Mats Frøshaug (assist: Marius Trygg)

Vålerengas lag: D. Brock, M. Trygg, F. Csisar, R. Juell, S. Espeland, J. Oppøyen, M. McCutcheon, J. Hoel, C. Cocozza, S. Iversen, M. Fischer, A. Hilt Jørgensen, J. Knutsen, T. Lindstrøm, S. Olden, F. Gunnarsson, B. Frettem Csizar, E. Follestad Johan, J. Berg, D. Sørvik

Lørenskogs lag: M. Pnomarenko, C. Chrisstian Tønset, J. Sixsmith, O. Sveine Johanne, J. Skjøberg, M. Trygg, K. Henrik Spets, W. Rabbit, M Frøshaug, J. Sundelius, M. Laumann Ylven, L. Erik Spets, C. Henriksen, C. Thygesen, S. Thoresen, S. Nielsen, J. Olsson

Comments

comments