Bildeserie Gatas Parlament og Frank Znort Quartet på Børst&Ball

Denne helga feirer Klanen Vålerengas 100 årsjubileum. Fredag stod Frank Znort Quartet, Gatas Parlament og Trond Ingebretsen på scena og lagde et forrykende show. Her er bilder fra kvelden.

Frank Znort Quartet er en kvartett ute av kontroll som stiller med et batteri av vokalister, blåserekke, rytmeinstrumenter av alle slag, flere typer strengeinstrumenter og byr i stor grad på fengende sydlandsrytmer. De dro gjennom tre sett med eggende rytmer og på det ene settet var ingen ringere enn Aslak og Elling fra Gatas Parlament med på moroa. De spilte klassikere som Østkantens pøbelvelde og Vi er alle fra Vålerenga. I tillegg til en flunkende ny låt om Oslo, Lo-elva og Lodalen. En tekst så vakker at et Oslohjerte banket en takt til nå ukjent for menneskeheten.

Klanens feiring av Vålerenga er i gang under Dyvekes bru og lørdag har de en bandliste så heftig at den kunne sklidd rett inn på enhver festival med respekt for seg sjøl. Du finner lista her.

Comments

comments