Bildeserie Vålerengas jubileumsdag

29. juli og Vålerenga fyller 100 år. Det har vært boller, brus og kransenedlegging. Her er bilder fra dagen.

 

Allerede 08:30 var de første på plass ved Østre gravlund hvor krans ble lagt på graven til Henry «Tippen» Johansen. Deretter var det avduking av plakett på Kassesnekkeriet etterfulgt av stuatueavduking på Sotahjørnet.

Etter den sermonielle delen bar det til Vålerengaparken hvor store og små fikk is, brus, kaffe og kaker så lenge det rakk. Ellers bød foreninga på diverse leker og aktiviteter. Da mange var mette og forsynte spilte Vålerenga janitsjar opp til marsj og førte folketog til Bohemen. Her gikk noen for øl, noen for mat og de fornemme til Rådhuset for mottakelse hvor det vanket gode ord fra politikere og tillitsvalgte i idretten.

Comments

comments

2 thoughts on “Bildeserie Vålerengas jubileumsdag

Comments are closed.