Vålerenga beseiret ufine Stavanger Oilers

Vålerenga prøvde å spille ishockey til tross for grisespillet til Stavanger Oilers. Selv om det kunne se ut som om det var umulig for Oslos iskrigere å score i overtall endte bataljen til slutt 4-3 etter at seieren ble sikret i nettopp overtall. Her er bilder fra kampen.

Allerede fra dropp er det fullt trøkk i kampen med to lag som kjemper om den øverste plassen i GET-ligaen. Stavanger er de som virkelig smeller til først og tar en noe uventet ledelse ved Nagel. Dette var vel og Stavangers første skuddforsøk og det var å frykte at laget skulle være så effektive kvelden gjennom. Brødrene Donati mister derimot ikke fatningen så lett. Tylor gir Justin en pasning som sistnevnte setter i Stavangers mål. Deretter blir det hele fryktelig rart.

Daniel Sørvik sikrer Vålerenga ledelse på en reint ut heldig måte. Etter en del klabb og babb utliger Stavanger og så kommer det noen merkelige situasjoner. En med vrang dialekt blir utvist i en situasjon hvor Thoresen skulle hatt straffe og på slutten av perioden får Thoresen utvisning, uklart hvorfor. Dermed ender perioden 2-2. (Fortsetter etter bildene).

Fra andre periode og ut satser Stavanger i større grad på grisete spill enn ishockey. Vålerenga kjemper seg til ledelse 3-2 etter andre periode hvor Stavanger har pådratt seg 5 utvisninger. Vålerengas mål kom ikke i overtall. I tredje periode putter begge lag i powerplay. Det er uavgjort når det er 5 minutter igjen av kampen, da bestemmer Steffen Thoresen seg for at katten har lekt lenge nok med musa. I overtall, endelig vil noen si, scorer Vålerenga.

Kampen ender 4-3.

Les også: Vålerenga vant toppkampen (Klanen.no), Vålerenga avgjorde like før slutt (NRK), Oilers kan ta førsteplassen (Rogaland avis), Vålerenga endte Oilers´seiersrekke (NRK), Oilerstreneren tapte for sønnen (Aftenposten)

 

Comments

comments

2 thoughts on “Vålerenga beseiret ufine Stavanger Oilers

Comments are closed.