Lørenskog yppet seg mot Vålerenga (Bilder)

GET-Ligaen: Lørenskog ishockeyklubb reiste til Oslo for å møte Vålerenga på serielederens hjemmebane. Gjestene var freidige som flatlusa, men det holdt ikke helt til seier. Lagene gikk av isen på 5-3.

På forhånd var det forventet et tett oppgjør på isen, men at det skulle ta av så til de grader var det ikke mange som forutså. Lørenskog tok tidlig ledelse i første periode selv om spillet var jevnt og Vålerenga vær nære scoring. Allikevel er det Lørenskogs Lars Eirik Spets som gir Lørenskog en ledelse som holder ut perioden. Det burde i Vålerengaøyne ikke være slik all den tid Steffen Thoresen klarte å brenne en straffe.

Andre periode er ikke mer enn fire minutter gammel da gjestene, ved Knut Henrik Spets, øker ledelsen til 2-0. Her ser det derimot ut til at Vålerenga våkner. Sekunder etter finner Jesper Hoel kassa etter assist av Hans Kristian Hollstedt og Cato Cocozza. Mengder med action endrer ikke målprotokollen og perioden ender med 1-2 på tavla.

Siste periode synes Vålerengas iskrigere at Lørenskog har fått være med lenge nok. Først utligner Fredrik Csisar til 2-2. Da ser Lørenskog seg nødt til å trikse til seg et aldri så lite overtall ved å ha en haug spillere på banen og får en merkelig 3-2 ledelse. Brødrene Donati lar seg ikke affisere nevneverdig av dette og sørger for at tavla lyser 3-3 når 15 minutter gjenstår av kampen. På dette tidspunktet synes Vålerenga at Lørenskog har fått deltatt lenge nok. Hjemmelaget blåser i en en dommer som gjør mer hva han selv vil enn hva regelboka sier, de kjemper hardere og kriger tøffere. Det er bare et par minutter igjen av oppgjøret da den forløsende 4-3-scoringen kommer. Lørenskog lugger keeperen ut av sitt mål og Fredrik Csisar kan sette den 5. og siste krona på verket.

Kampen endte 5-3.

Vålerengas lag:

Steffen Søberg, Anders Hilt Jørgensen, Daniel Sørvik, Steffen Thoresen, Fredrik Csisar, Jonas Oppøyen, Brede Csiszar (C), Stefan Espeland, Tyler Donati, Morten Ask, Justin Donati, Erik Follestad Johansen, Filip Gunnarsson, Cato Cocozza, Hans Kristian Hollstedt, Jesper Hoel, Dani Samuelsen, Magnus Fischer, Magnus Hoff, Sondre Olden, Jørgen Karterud

Comments

comments

1 thought on “Lørenskog yppet seg mot Vålerenga (Bilder)

Comments are closed.