Vålerenga-Sandnes/Ulf 4-0 (Tippeligaen, 2012)

 

 

Foto: Vålerenga gav Sandnes/Ulf en leksjon i fotball da de kjørte over motstanderen og lagde fire mål. Bilder fra kampen her.

Vålerenga (4-2-1-3): Lars Hirschfeld — Simon Andreas Larsen (Shola Akinyemi fra 78.), André Muri, Giancarlo González, Joachim Thomassen — Kristofer Hæstad, Pape Diamanka (Chuma Anene fra 76.) — Torgeir Børven — Mohammed Fellah, Chad Barrett (Aaron Samuel Olanare fra 61.), Bojan Zajic.

Sandnes Ulf (4-4-2): Aslak Falch — Vegard Aanestad, Edier Frejd, Ronny Espedal, Bjørnar Holmvik — Marius Helle (Arnor Ingvi Traustason fra 46.), Morten Bertolt, Aksel Berget Skjølsvik, Steinthor Thorsteinsson (Zymer Bytiqi fra 86.) — Christian Gytkjær (Fredrik Torsteinbø fra 78.), Tommy Høiland.

Mål: 1-0 Simon Andreas Larsen (10), 2-0 Torgeir Børven (16), 3-0 Mohammed Fellah (21), 4-0 Aaron Samuel Olanare (67).

Comments

comments

1 thought on “Vålerenga-Sandnes/Ulf 4-0 (Tippeligaen, 2012)

Comments are closed.