Bilder: Vålerenga-Odd Grenland 3-1 (Tippeligaen 2012)

 

 

Hverken Vålerenga eller Odd Grenland har levert som forventet denne sesongen. Vålerenga stilte med to nye mann fra start, Odd stilte med en tropp full av rykter om spillere på vei ut. 

Til manges overraskelse tar Vålerenga tidlig grep om kampen. De kommer til avslutninger og sjanser og første målet kommer etter pasning fra Chad Barrett. Bursdagsbarnet Morten Berre plasserer kula i mål og bursdagsfeiringen er i gang. Chad Barrett fremstår som en nyttig mann. Han jobber som en hest og får etter kort tid Mohammed Fellah alene med keeper. Vips viser målprotokollen 2-0.

Etter dette får Odd bli med litt de også. Noen avslutninger og kontringer som nesten er farlige blir det før dommer blåser av for pause. Dagens pauseunderholdning var av det lystige laget, Vålerenga United mot Gjelleråsen IF Handicap (bildene er her).

Andre omgang får Odd trille ball. Uten at det blir noe særlig ut av det sett med deres øyne. Vålerenga virker komfortable og trygge på situasjonen og det hele topper seg når Kristoffer Hæstad kjemper kula inn i mål. Man spøker ikke når kapteinen skårer og han viste lettelse, gledet og uttrykk for at han løp i overkant mye i forkant av målet ved tydelig å tørke svetten mot publikum.

Etter dette setter Vålerenga inn ikke mindre enn tre unggutter, Chuma Anene, Shola Akinyemi og Ghayas Zaid. Selvsagt gir dette Odd litt mer rom og de får lov å redusere etter at Muri klarerte ut i feltet. Sånn skjer, men med en sånn bunnlinje er det vel ingen i Vålerenga som klager.

Vålerengas lag:

LARS HIRSCHFELD – SIMON LARSEN, ANDRÉ MURI, GIANCARLO GONZALES, ANDREAS NORDVIK – KRISTOFFER HÆSTAD, BOJAN ZAJIC – MOHAMMED FELLAH, MORTEN BERRE, AHMED SULEIMAN – CHAD BARRETT

RESERVER: GUDMUND TAKSDAHL KONGSHAVN, BENJAMIN DAHL HAGEN, ALEKSANDER SOLLI, MARTIN PUSIC, CHUMA ANENE, SHOLA AKINYEMI, GHAYAS ZAHID

 

Odd Grenlands lag:

Andre Hansen – Steffen Hagen, Fredrik Semb Berge, Morten Fevang, Emil Jonassen – Jone Samuelsen, Magnus Lekven, Simen Brenne – Snorre Krogsgård, Torgeir Børven, Elbasan Rashani

Reserver: Andreas Lie, Paul Addo, Adem Guven, Mathias Andersson, Frode Johnsen, Niklas Gunnarsson, Herolind Shala

 

Les mer om kampen her: Andresen tror United fikk svi etter VIFs United-opptur (VG), Vålerenga vant hjemme for første gang siden mai (Dagbladet), Andresen hyllet bursdagshelt Berre (Aftenposten), Feiret bursdag med scoring og seier (NRK), Fortsetter dette blir det nedrykksstrid (TV2),

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Odd Grenland 3-1 (Tippeligaen 2012)

Comments are closed.