Bilder: Vålerenga-Brann 1-1, Tippeligaen 2012

 

Vålerenga var uten store deler av midtbanen og Håvard Nielsen, som har reist til Østerrike for å drikke Red Bull, da de tok i mot Brann til kamp på Ullevål. 

Det var Brann som tok føringen på Ullevål. Gjestene hadde i hovedsak ballen mest på Vålerengas banehalvdel, uten at de kom til de helt store sjansene. Til å begynne med. Først fikk Lars Hirschfeld vist hva han er god for på et skudd fra Fredrik Nordkvelle før Kim Ojo satt kula i stanga. Nå ble ikke Vålerenga fullstendig rævkjørt, blant annet hadde Martin Pusic et kvalifisert skudd, men det var aldri skikkelig farlig. Det var Amin Askar som sendte Brann i ledelse etter omtrent halvtimen spilt. Detter gjorde at Branns keeper Piotr Leciejewski instinktivt begynnte å drøye tiden. Før pause ble det ikke fler mål.

I pausen, og tidlig i andre omgang, gjorde Martin Andresen bytter. Umiddelbart så det ikke ut til å hjelpe, men Marcus Pedersen scoret etter omlag 60 minutters spill. Uten at det endret kampbildet fullstendig. Til sist endte det hele med poengdelig og stillingen 1-1.

Les også: Pedersen reddet VIF fra tap i avskjeden (Dagbladet), Pedersen lovet mål i avskjedskampen og innfridde (VG), Skuffet over at vi tapte kampen (TV2), I dag taper vi to poeng (NRK), Pedersen spolerte Brann-festen i avskjedskampen (Aftenposten)

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Brann 1-1, Tippeligaen 2012

Comments are closed.