Ishockey: Norge-Sverige 1-7 (treningskamp)

 

 

Langfredag møtte spilte Norge sin andre treningskamp mot Sverige i en oppkjøring til verdensmesterskapet i Finnland og Sverige 4. til 20. mai. Det endte med regelrett overkjøring fra svenskenes side. Her får du bilder fra kampen.

Kampen starter lovende. Det første minuttet. Før to minutter har gått får Norge utvisning og Sverige tar ledelsen før den er sonet ett og ett halvt minutt. Svenskene skal vise seg å være fryktelig effektive i overtallspill denne kampen. I undertall er de også nære ved å skåre flere ganger.

Tredje periode gav riktignok et løft, og til TV2 sier Ole Eskil Dahlstrøm:

 Det er hyggelig å gå inn i en tredjeperiode og se etterpå at du kan gjøre noe riktig. I går var det enveiskjøring i tre perioder. I dag spiller Norge kanskje en av de bedre periodene sine i den siste.

Roy Johansen beroliger bekymrede hjerner og minner gjennom Dagbladet på at laget Norge har spilt med de to siste dagene ikke er et toppet lag:

Det kommer inn en seks-sju nye spillere nå. En del av dem som spiller i Sverige kommer inn sammen med Patrick Thoresen, sa landslagssjef Johansen. Han varslet utskiftninger allerede i kommende uke, men det blir også utskiftninger i uken deretter.

De fleste bildene er uredigerte, kun redusert i størrelse. Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no. Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

Benyttet utstyr: Canon 7DCanon EF 70-200 f2.8L

Les også: Svensker herjet vilt i Oslo, Tre poeäng i landslagsdebuten, Sverige banket Norge 12-1 over to kamper, Hockeygutta utspilt av Sverige, Hockeygutta fikk enda mer juling av Sverige

Comments

comments