Norge-Sverige 0-5 (Landslag)

 

Torsdag møtte Norges hockeylandslag Ttre kronor til treningskamp på Jordal amfi. På grunn av pågående sluttspill i begge lands ligaer var det to B-pregede lag på isen, allikevel ble det både underholdning og bilder.

1443 personer var på plass på Jordal amfi for å se de to lagene trene foran verdensmesterskapet. Selv om begge lag manglet nøkkelspillere er det ikke tvil om at avstanden mellom de neste beste i Norge og de nest beste i Sverige er i overkant stor. Riktignok merket en ikke mye til det i første periode. Spillet var muligens litt daft, men Norge hang godt med og perioden endte 0-0.

Andre periode gikk Norge tøft ut. Taklingene satt hardere og presset var høyere på banen fra begge lag. Tempoet økte og de som økte mest var Sverige. De satte da også ledermålet relativt raskt. Etter dette hadde i grunn svenskene full kontroll på det hele, og særlig siste periode sleit Norge med å henge med i svingene. Spillerne var virkelig trøtte, noe som viser hvor viktig det er å få matchet seg på dette nivået før alvoret starter.

Fredag er det ny mulighet. Igjen tar Norge mot Sverige på Jordal og kampen starter 19:00. Har du egentlig andre planer på langfredag som er virkelig gode?

Les også: Spillet går betraktelig raskere, Tre kronor vann över Norge, Tre Kronor grossade Norge, Svenskene fikk revansje for VM-tapet, Hockeygutta tapte klart for Sverige, Fikk juling av svenskene

De fleste bildene er uredigerte, kun redusert i størrelse. Har du interesse av å benytte bildene ta kontakt anders[ATT]grydis[DÅTT]no. Bildene finnes i høyere oppløsning og uten vannmerker.

PS: Ser noen av bildene har kommet dobbelt. Sånn er det med ny programvare….skal se om jeg får luka ut bugsa til morgendagens kamp.

Comments

comments