Vålerenga hockey-Manglerud Star 5-3

 

Get-ligaen: Oslos eneste lokalderby i ishockey ble spilt søndag kveld. Manglerud Star gjestet Jordal Amfi og tapte 5-3 mot Vålerenga. Her er bildene.

Allerede etter drøyt 4 minutters spill setter Anders Hilt Jørgensen inn Vålerengas første mål og det er lett å tenke seg vi bare kan lene oss tilbake og surfe seieren hjem. Selvsagt er det ikke helt slik. Manglerud Star besørger 1-1 som står perioden ut. Neste periode tar Manglerud Star føringen og ledelsen med sitt andre mål etter at en Vålerengaspiller slipper fra seg pucken rett ved eget mål. Heldigvis våkner våre menn og når perioden ender er stillingen 4-1. Med ett mål til hvert av lagene i siste periode går Vålerenga seirende ut av oppgjøret.

Dermed har Vålerenga 63 poeng og ligger på andre plass i Get-ligaen. Helt avslappet kan vi allikevel ikke være, Lørenskog på plassen bak har like mange poeng.

Comments

comments