Oslo er julepynta og striglet, men er det egentlig mulig å få julestemning når snøen ikke vil ha noe med oss å gjøre? Jeg tok med kameraet for å finne ut av det.

Etter noen rolige dager innendørs var det på tide å bevege seg ut en liten tur for å se om det fantes noe julestemning ute i resten av byen. Etter en bomtur til Nordre Skøyen hovedgård tok jeg banen til Oslo S og traska til Den norske opera. Der var det straks bedre med trær og pynt både ute og inne. Akershus festning på sin side har ikke gjort så mye ut av seg, men det trenger den strengt tatt ikke. Det var jo her dramaet rundt julestjernejakta utspant seg og er derfor i en permanent tilstand av julekos. Spikersuppa trenger heller ikke gjøre stort mer ut av seg enn is og glade barn på skøyter og når julegirlanderne henger tett som hagel nedover Karl Johan kan man trygt slå fast at snø ikke er en konstant for en gledelig jul.

Utstyr: Canon EOS 7D, Canon EF17-40/f4, Speedlite 270EX II

Comments

comments