Bilder: Vålerenga-Mjøndalen 2-0, Eliteserien 2019

Oslo, Intility Arena 30. mars 2019. Vålerenga møtte Mjøndalen til første runde i Eliteserien. Vålerenga vant 2-0 mot Mjøndalen i Eliteseriens 1. runde. Oslo, Valle Hovin, Intillity Arena, 30. mars 2019

Vålerenga serieåpnet på Valle mot Mjøndalen. Det nyopprykkede laget fra Buskerud ble fillerista av Oslolaget. Her er bilder fra kampen.

8055 tilskuere møtte frem for å se Eliteseriens første kamp for året på Valle. Mjøndalen kommer blodferske fra OBOS-ligaen, og viste ikke akkurat hvorfor de fortjener å spille i øverste divisjon. Med unntak av en sjuk god keeper var det ikke mye annet enn grisete spill de kom med i bagen.

Valerenga-Mjondalen 2-0 Eliteserien 2019

Etter 19 minutter overlister nysignerte Matthías Vilhjálmsson Mjøndalens keeper Julian Faye Lund. Vålerenga fortsetter å eie kampen, og Vilhjálmsson er igjen frempå etter 69 minutter med ny skåring. Dermed ender kampen 2-0 og alle 3 poenga holder seg i Oslo.

Vålerengas lag: Adam Larsen Kwarasey, Efraín Juárez, Johan Lædre Bjørdal, Jonatan Tollås Nation, Sam Adekugbe, Magnus Lekven, Mohammed Abu, Herolind Shala, Chidera Ejuke, Bård Finne, Matthías Vilhjálmsson

Reserver: Kristoffer Klaesson, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Erik Israelsson,  Myhre, Deyver Vega, Fitim Azemi

Mjøndalens lag: Julian Faye Lund, Akeem Latifu, Quint Jansen, Sondre Solholm Johansen, Joackim Olsen Solberg, Aasmundsen, Christian Gauseth, Tonny Brochmann, Fredrik Brustad, Olivier Occéan, Sondre Liseth

Reserver: Mathias Eriksen Ranmark, William Sell, Vetle Dragsnes, Mathias Fredriksen. Dagur Dan Thorhallsson, Scriven, Jibril Bojang

Les også: Drømmedebut for Vålerengas nye målscorer: – Det er store forventninger (NRK), Vålerenga-Mjøndalen 2-0 (VPN), – Folk var mer opptatt av å skinne selv og komme seg videre (Dagbladet), DEN PERFEKTE STARTEN FOR «MATTI» OG VIF (VG)

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Mjøndalen 2-0, Eliteserien 2019

Comments are closed.