Vålerenga-Stabæk 1-0, Toppserien 2019

Oslo, Intility Arena 24. mars 2019. Vålerenga møtte Stabæk til første runde i Toppserien. Vålerenga vant 1-0 mot Stabæk i Eliteseriens 1. runde. Oslo, Vallehovin, Intillity Arena, 24. mars 2019

Bilder: I toppseriens seriepremiere møttes Vålerenga og Stabæk på Valle. Et hjemmelag som presset gjestene det meste av kampen tok seieren, 1-0. Se bilder fra kampen her.

Vålerenga-Stabæk 1-0 2019

Gjennom det meste av første omgang, og halve andre omgang, var det Vålerenga som ville mest og hadde det aller meste av spillet. Stabæk kom halsende etter, men demmet opp Vålerengas angrep. Etter 51 minutter lykkes det Ajara Nchout å sette ballen bak Stabæks Ingrid Hjelmseth.

Etter 71 minutter gjorde Vålerenga et dobbelbytte. Celin Bizet Ildhusøy kom inn for Ajara Nchout og Synne Sofie Christiansen kom inn for Marie Dølvik Markussen. Da kunne det synes som om Stabæk kom litt mer inn i kampen, men egentlig var de aldri på høyde med Vålerenga.

Kampen endte 1-0.

Vålerengas lag: Guro Pettersen, Svanhild Sand, Maruschka Waldus, Tina Dalgård, Stine Pedersen Ballisager, Sherida Spitse, Jenna May Dear, Victoria Ludvigsen, Natasha Khalila Dowie, Marie Dølvik Markussen, Ajara Nchout

Reserver: Tinja Riikka Tellervo Korpela, Ingrid Søndenå, Kine Fløtre, Synne Sofie Christians, Celin Bizet Ildhusøy

Stabæks lag: Ingrid Hjelmseth, Silje Bjørneboe, Siri Nordeide Grønli, Louise Normann, Bergsvand, Katarina Juli Naumanen, Cornelia Remme Fladberg,  Blakstad, Rikke Othilie Thorkildsen, Chinyelu Bessum Asher

Reserver: Melissa Bjånesøy, Siri Ervik, Marte Sofie Ness, Ina Kristoffersen, Vickhoff Lie, Justine Kvaleng Kielland, Sara Børsting Saltnes

Comments

comments