Vålerenga-Brann 2-0, Eliteserien 2018

Oslo, Intility Arena 26. august 2018 Vålerenga møtte Brann til tjuende runde i Eliteserien. Vålerenga vant 2-0 mot Brann i Eliteseriens tjuende runde. Oslo, Vallehovin, Intillity Arena, 26. august 2018

Bilder fra Vålerenga-Brann (2-0). Brann ble hengende etter da de gjestet Vålerenga og Oslo søndag 26. august i runde 20 av Eliteserien. Her er bilder fra kampen.
 

Vålerenga-Brann 2-0 Eliteserien 2018
Vålerengas lag: Adam Larsen Kwarasey, Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Ivan Näsberg, Sam Adekugbe, Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abu, Chidera Ejuke, Erik Israelsson, Bård Finne, Peter Godly Michael
Reserver: Kristoffer Klaesson, Enar Jääger, Abdi Ibrahim, Felix Myhre, Aron Dønnum, Samúel Kari Fridjónsson, Magnus Grødem

Branns lag: Samuel Sahin-Radlinger, Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Peter Orry Larsen, Gilbert Koomson, Steffen Lie Skålevik, Gilli Rolantsson
Reserver: Markus Pettersen, Christian Eggen Rismark, Azar Karadas, Ruben Yttergård Jenssen, Braaten, Daouda Bamba, Deyver Vega
Comments

comments