Bilder Vålerenga-Molde Eliteserien 2018

Oslo, Intility Arena 22. april 2018 Vålerenga møtte Molde til sjette runde i Eliteserien. Vålerenga spilte 0-0 mot Molde i Eliteseriens sjette runde. Årvoll IL tapte 0-8 over Vålerenga i cupens første runde. Oslo, Valle, Intillity Arena, 22. april 2018

Med tekstene «Heller horesønn enn voldtektsmann» og  «Sex krever samtykke – håper du mister såpestykke» ble Molde ønsket velkommen til kamp mot Vålerenga i den sjette serierunden i Eliteserien. Kampen endte 0-0. Her er bilder.

Vålerenga-Molde-0-0-Eliteserien-2018
Kampen var på mange måter et fyrverkeri der ingen av lagene, utrolig nok, klarte å skåre. Noen mener Vålerengas keeper, Adam Larsen Kwarasey, forårsaket straffe. De fleste mener Vålerenga fortjente å vinne.
Vålerengas lag: Adam Larsen Kwarasey, Amin Nouri, Jonatan Tollås Nation, Felipe Carvalho, Ivan Näsberg, Daniel Fredheim Holm, Magnus Lekven, Samúel Kari Fridjónsson, Finne, Sam Johnson, Chidera Ejuke
Reserver: Marcus Sandberg , Christian Dahle Borchgrevink, Abdi Ibrahim, Ernest Agyiri, Simen Juklerød, Magnus Grødem, Peter Godly Michael

Comments

comments