Bilder Vålerenga-Brann 2-1 Eliteserien 2017

Oslo, Vålerenga kultur- og idrettspark 24. september 2017 Vålerenga møtte Brann til kamp i Eliteserien. Vålerenga vant 2-1 over Brann i Eliteserien. Oslo, Vallehovin, Vålerenga kultur- og idrettspark, 24. september 2017

Brann besøkte Vålerenga for første gang på Vålerengas nye stadion i Oslo, og for første gang vant Vålerenga en kamp på sin nye hjemmebane. Her er bilder fra kampen.
Valerenga-Brann-2-1-Eliteserien-2017

Vålerengas lag: Adam Larsen Kwarasey, Christian Dahle Borchgrevink, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Simen Juklerød, Magnus Lekven, Christian Grindheim, Daniel Berntsen, Samúel Kari Fridjónsson, Henrik Kjelsrud Johanse, Chidera Ejuke, Marcus Sandberg, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Abdi Ibrahim, Herman Stengel, Bilal Elmi Njie, Fitim Azemi

Comments

comments