Bilder Vålerenga-Lillestrøm 3-1 Eliteserien 2017

Bilder fra Eliteserien runde 17 hvor Vålerenga tok imot Lillestrøm på Ullevaal. Det endte med 3-1 til Vålerenga etter at Lillestrøm tok ledelsen da 13 minutter var spilt. Her er bilder fra kampen.

Valerenga-Lillestrom-3-1-Eliteserien-2017
Derby mellom Vålerenga og Lillestrøm er alltid heftig. Denne gangen kom Lillestrøm best i gang. Etter 13 minutter satt Fredrik Krogstad ballen bak Marcus Sandberg i Vålerengas mål. Allikevel tok det ikke mer enn 10 minutter før Vålerenga fikk balanse i regnskapet. Zahid utlignet. Vålerengas ledelse kom 3 minutter senere ved Mohammed «Moa» Abdellaoue og lagene gikk til pause med 2-1 ledelse til Vålerenga.

Etter hvilen var det ikke mye dramatikk, og når Bård Finne satt spikeren i kista med skåring 5 minutter ut i andre omgang handlet det meste om å nyte en flott sommerkveld i Oslo resten av kampen.

 
Vålerengas lag: Marcus Sandberg, Robert Lundström, Jonatan Tollås Nation, Enar Jääger, Rasmus Lindkvist, Herman Stengel, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Ghayas Zahid, Bård Finne, Mohammed Abdellaoue
Reserver: Aslak Falch, Ivan Näsberg, Abdi Ibrahim, Daniel Berntsen, Samúel Kari Fridjónsson, Magnus Grødem, Ernest Agyiri

Lillestrøm lag: Arnold Origi, Mats Haakenstad, Marius Amundsen, Simen Kind Mikalsen, Simen Rafn, Aleksander Melgalvis, Bonke Innocent, Ifeanyi Mathew, Fredrik Krogstad, Chigozie Udoji, Michal Skoda
Reserver: Emil Ødegaard, Frode Kippe, Stefan Antonijevic, Erik Brenden, Tomas Malec
Bajram Ajeti

Les også:  Vålerenga snudde og vann mot Lillestrøm (NRK), Moas deilige revansj da Vålerenga lekte seg med LSK (VG), Moa scoret sitt første på Ullevaal på nesten ett år da VIF vant «hatkampen» (Dagbladet), Denne ligaen kan like gjerne Lillestrøm eller Vålerenga vinne til slutt (Dagsavisen), Moa slang med leppa etter derbyseier (ABC Nyheter), – Det er ingen som liker Lillestrøm (Aftenposten)

Comments

comments