Bilder Ørn-Horten v Vålerenga 0-1, Cup 2017

Horten, Lystlunden 31. mai 2017, Ørn-Horten møtte Vålerenga i Cupens 3. runde. Kampen endte 0-1 etter ekstraomgang. Horten, Lystlunden, 31. mai 2017

Bilder fra cupens 3. runde. Ørn-Horten holdt følge med Vålerenga helt til ekstraomganger i cupkampen på Lystlunden.

Ørn-Horten v Vålerenga, Cup 2017
Ørn-Hortens lag: Jorge Vieira, Torgeir Fredriksen, Thomas Knutsen, Håvard Hettervik, Trym Bergan Solli, Artan Brovina, Adnan Hadžić, Alen Patros, Thomas Utter Jensen, Lasse Bransdal, Niklas Haakenstad
Reserver: Adrian Grasmo Bergman, Mohammed Saleban, Joachim Wårheim Hoff, Alex Krawiec, Jens Erik Johansen, Selim Muho, Ulrik Kaupang

 

Vålerengas lag: Marcus Sandberg, Christian Dahle Borchgrevink, Markus Nakkim, Enar Jääger, Ivan Näsberg, Herman Stengel, Abdi Ibrahim, Daniel Berntsen, Ernest Agyiri, Henrik Kjelsrud Johansen, Chidera Ejuke
Reserver: Aslak Falch, Jonatan Tollås Nation, Mathusan Sandrakumar, Ghayas Zahid, Christian Grindheim, Aron Dønnum, Bård Finne

Les også:  Deila rasende etter cupthriller: -Jeg er jævlig skuffa. Jævlig skuffa! (Dagbladet), Nådeløs Deila: – Irritert over situasjonen vi er i (NRK), Småklubbenes taktiske grep gjør cupen direkte helsefarlig for toppklubbene (Dagbladet)

Comments

comments