Bilder: Vålerenga-Brann 3-2

Oslo, Ullevaal 13. august 2016, Vålerenga møtte Brann i Tippeligaen. Kampen endte 3-3. Oslo, Ullevaal, 13. august 2016

På overtid dytta Ghayas Zahid inn målet som gjorde at Vålerenga slo Brann 3-2 på Ullevaal i runde 20 i Tippeligaen. Her er bilder fra kampen. 

Vålerenga-Brann 3-2
Brann tok ledelsen ved Kristoffer Barmen, men det skulle ikke ta mer enn et kvarter før Vålerenga utlignet. Ghayas Zahid fikk en ball fra Mohammed Abdellaoue og akkurat i det dommeren skulle blåse for pause på Ullevaal satt Simen Juklerød inn ledermålet.

Etter pause var den igjen Brann som fikk skåre først, denne gangen ved tidligere Vålerengaspiller Sivert Heltne Nilsen. Brann forsøkte å la klokka tikke, dermed var det ikke annet enn rett og rimelig at Vålerenga satt sluttresultatet til 3-2 på overtid. Igjen var det Ghayas Zahid som skåra for Vålerenga.

Kampen endte dermed 3-2.
Vålerengas lag: Marcus Sandberg, Robert Lundström, Simon Andreas Larsen, Kjetil Wæhler, Rasmus Lindkvist, Christian Grindheim, Sander Berge, Simen Juklerød, Vajebah Sakor, Ghayas Zahid, Mohammed Abdellaoue
Reserver: Aslak Falch, Jonatan Tollås Nation, Magnus Lekven, Herman Stengel, Henrik Kjelsrud Johansen, Daniel Fredheim Holm, Niklas Castro

Branns lag: Piotr Leciejewski, Amin Nouri, Vadim Demidov, Bismar Acosta, Ruben Kristiansen, Kristoffer Barmen, Sivert Heltne Nilsen, Kasper Skaanes, Deyver Vega, Daniel Braaten, Jakob Orlov
Reserver: Alex Horwath, Jonas Grønner, Azar Karadaş, Fredrik Haugen, Remi Johansen, Steffen Lie Skålevik, Erik Huseklepp

Les også: Vålerenga slo Brann med scoring på overtid (Nettavisen), Ghayas Zahid senka Brann på overtid (NRK), Brann tapte etter overtidsdrama på Ullevaal (Aftenposten), ZAHID SENDTE ULLEVAAL TIL HIMMELS (SPORTEN.COM), Så jævlig deilig (VPN), Zahid ble matchvinner på overtid (RBNett), Super-Zahid senket Brann på overtid: – Deilig! (VG), Hatoppgjøret gikk mot poengdeling – så dukket Ghayas Zahid opp (Dagbladet)

Comments

comments