Bilder: Stabæk-Vålerenga 3-2 (e.e) NM Cup 2015

Bærum, Nadderud: 4. august, Stabæk møtte Vålerenga til NM Cup runde 3, Stabæk slo Vålerenga 3-2 etter ekstraomganger. Bærum, Nadderud, 4. august 2015

Cupens tredje runde ble dramatisk på Nadderud med rødt kort og ekstraomganger. Her er bilder fra kampen.

Stabæk-Vålerenga-3-2-NM-Cup-Damer

 


Rent objektivt var det en artig kamp med to lag som ville noe på banen. Selv om de store avslutningene og sjansene uteble første omgang var det spill fra 16-meter til 16-meter. Lite trilling av ball i egen forsvarsrekke for å få dagen til å gå. Dermed blir det også skapt en god del, og det var Vålerenga best på.

Andre omgang smeller Vålerenga til fra start. Det tar ikke mer enn 2 minutter før Johanne Fridenlund skårer for bortelaget. Dermed våkner Stabæk og skjønner at kamper mot Vålerenga ikke lenger er walkover. 60 minutter spilt har Stabæk corner. De slår den inn i feltet og keeper Guro Pettersen klarer å boksen ballen inn i eget mål. Rett nok har Pettersen spilt for Stabæk tidligere, men det får da være måte på!

Målet gjør at Vålerenga kommer litt ut av rytmen og Stabæk får blod på tann. Når det er 5 minutter igjen av kampen skårer Marie Markussen for Stabæk og for alle i blått skulle man tro det var på tide å pakke sammen. Vålerengas trener, Leif Tsolis, beordrer alle damene i angrep og legger om til 2-5-3 eller noe sånt. Om du taper 2-1 eller 3-1 spiller jo absolutt ingen rolle i cupen. Jaggu skulle ikke det gi uttelling.  Når uret har passert 90 minutter får først Stabæks Stine Reinås direkte rødt kort før Rikke Storrø utligner for Vålerenga og Nadderud gjør seg klar for ekstraomganger.

Avgjørelsen på Cupkampen kommer i andre ekstraomgang etter 107 totalt spilte minutter. Stabæks Cathrine Dekkerhus skårer og chixa er videre.

Vålerengas lag: Guro Pettersen, Stenstvedt, Ingrid Søndenå, Ellen Wang, Daniela Schwarz, Camilla Christensen, Tina Wulf, Mina Kjørum, Johanne Fridlund, Rikke Storrø, Anne Lise Olsen
Reserver: Josefine Ervik, Maren Kristine Andersen, Elisabeth Giske Bakken, Synne Sofie Christiansen, Emilie Erlandsson, Pernille Gardien, Lise Janbu Eide

Stabæks lag:Ingrid Hjelmseth, Siri Nordeide Grønli, Stine Reinås, Trine Rønning, Dekkerhus, Cathrine Dekkerhus, Ingrid Schjelderup, Gunnhildur Jónsdóttir, Ida Elise Enget, Melissa Bjånesøy, Pernille Velta
Reserver: Cecilie Fiskerstrand, Line Hauge, Susanne Haaland, Markussen, Celine Granli, Camilla Linberg, Melissa Wiik

Les også: Live: Stabæk – Vålerenga 3 – 2 (Sotahjørnet), Rødt kort og ekstraomganger da Stabæk tok seg videre i cupen (Budstikka), Snipp, snapp, snute… (Guro Pettersen blogg)

Comments

comments