Bildeserie: Grunnstennedleggelse Vålerenga Stadion

Oslo, Valle: 29.juli, Vålerenga fotball Bursdag og grunnstennedlegging for ny stadion. Oslo, Valle, 29. juli 2015

Gratulerer med dagen! Hele Vålerengens idrettsforening har bursdag, fotballen markerte jubileet med å legge ned grunnstenen til det som skal bli Vålerengas fotballstadion. Her er bilder fra marsj og markering.

Grunnstennedleggelse Vålerenga Stadion

Supporterne valgte å marsjere fra Helsfyr og opp til velodromen på Valle hvor fiffen var klare for å skinne litt før grunnstenen ble lagt i jorda. Når klubben bjudar på blir det sprudlende i glasset og alle fikk. Vakkert.

For Vålerenga er dette en milepæl i klubbhistorien etter 102 år på vandring rundt om kring i Oslo for å sparke ball.

Gratulerer med dagen, alle sammen.

Les også: Her legges grunnsteinen til Vålerengas nye stadion: – En merkedag (Dagbladet), Her starter Vålerengas nye stadion-eventyr: – Som å vinne serie- og cupgull (VG), Coaching i verdensklasse (VIF-fotball)

Comments

comments

3 thoughts on “Bildeserie: Grunnstennedleggelse Vålerenga Stadion

Comments are closed.