Bildeserie: Vålerenga-Lillestrøm 2-0, Tippeligaen 2015

Oslo, Ullevaal: 27.juli, Vålerenga fotball mot Lillestrøm sportsklubb endte 2-0. Oslo, Ullevaal, 27. juli 2015

Lillestrøm reiste til Ullevaal for å møte Vålerenga i den 17. runden i Tippeligaen. Det endte med 2-0 til Vålerenga og alle 3 poeng ble igjen i Oslo.

Vålerenga-Lillestrøm 2-0 Tippeligaen 2015

Som forventet ble det en kamp til beinet på Ullevaal slik oppgjøra mellom Vålerenga og Lillestrøm alltid er. Denne sommerkvelden var Vålerenga håret best i alt og som vanlig var Lillestrøm styggest i alt.

Etter en felling innenfor 16-meter ble det straffe til Vålerenga, en straffe Alexander Mathisen satt i nota uten en eneste bekymring. Andre målet stod Lillestrøm for, vanlig som det har blitt at de kanarigule hjelper Vålerenga.

Kampen endte dermed 2-0 til Vålerenga.

 

 

 

Vålerengas lag: Sascha Burchert, Simon Larsen     , Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Ruben Kristiansen, Herman Stengel, Christian Grindheim, Alexander Mathisen, Elías Már Ómarsson, Ghayas Zahid, Deshorn Brown
Reservelag: Adrian Møller, Niklas Gunnarsson, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Morten Berre, Sander Berge, Daniel Braaten

Lillestrøms lag: Arnold Origi, Michael Timisela, Marius Amundsen, Frode Kippe, Simen Kind Mikalsen, Finnur Orri Margeirsson, Bonke Innocent, Erling Knudtzon, Marius Lundemo, Stian Ringstad, Imoh Fred Friday
Reserve: Jacob Faye Lund, Simen Nordermoen, Fredrik Krogstad, Jørgen Kolstad, Markus Brændsrød, Amahl Pellegrino

Les også: VGs fotballkommentator mener:Et år for tidlig for Vålerenga (VG), Spillerbørs Vålerenga – Lillestrøm 2-0 (Aperopet), Mathisens Rekdal-kopi sendte VIF opp på 2. plass (Dagbladet), Vålerenga jakter gull etter derby-seier: – Vi blir vanskelige å slå (VG), Kamikazeangrep og selvmål – Lillestrøm senket seg selv på Ullevaal (TV2)

Comments

comments

2 thoughts on “Bildeserie: Vålerenga-Lillestrøm 2-0, Tippeligaen 2015

Comments are closed.