Bildeserie: Vålerenga-Sandefjord 2-0

I deilig sommervær på Ullevaal tok Vålerenga i mot Sandefjord til den 16. runden i Tippeligaen. Det endte 2-0 til Vålerenga, bildene fra kampen ligger her.

Oslo, Ullevaal: 11.juli, Vålerenga fotball mot Sandefjord endte 2-0. Elías Már Ómarsson skåret det første målet og gratuleres av Herman Stengel. Oslo, Ullevaal, 11. juli 2015

I deilig sommervær på Ullevaal tok Vålerenga i mot Sandefjord til den 16. runden i Tippeligaen. Det endte 2-0 til Vålerenga, bildene fra kampen ligger her.

Vålerenga-Sandefjord 2-0

3 poeng er alltid godkjent, men etter en feiende flott første omgang falt Vålerenga litt av i andre omgang. Begge målene kom da også i første omgang, og det var Ghayas Zahid, Elías Már Ómarsson som fikk første nettkjenning etter at han ble spilt gjennom av Christian Grindheim. Deretter slo Grindheim en corner som Kjetil Wæhler, omtrent på gressnivå, nikka i nota.

Dermed ble det en relativ komfortabel hjemmeseier på Ullevaal til Vålerenga.

Vålerengas lag: Otto Fredrikson, Simon Larsen, Jonatan Tollås Nation, Kjetil Wæhler, Ivan Näsberg, Alexander Mathisen, Herman Stengel, Christian Grindheim, Daniel Braaten, Ghayas Zahid, Elías Már Ómarsson
Benken: Adrian Jonuzi Møller, Markus Nakkim, Sander Berge, Morten Berre, Niklas Gunnarsson, Deshorn Brown, Ruben Kristiansen

Sandefjords lag: Jakob Busk, Victor Demba Bindia, Thomas Juel-Nielsen, Christer Reppesgård Hansen, Kristoffer Normann Hansen, Geir Ludvig Fevang, Roger Risholt, Erik Mjelde, Martin Torp, Pål Alexander Kirkevold, Kjell Rune Sellin
Benken: Michael Tørnes, Mads Pedersen, Eirik André Lamøy, Cheikhou Che Dieng, Jean Alassane Mendy, Andrè Sødlund, William Kurtovic

Les også: Engamorgen 12/7-15: Endelig hjemmeseier! (Aperopet), Grindheims dødballar senka Sandefjord (NRK), Veteran-Wæhler: – Vil kopiere gullet fra 2005 (VG), Rekdal etter 2-0 over Sandefjord (Vålerengas hjemmeside), REKDAL KRITISK TROSS NY SEIER (Sporten.com), Ómarsson scoret igjen da Vålerenga inntok sølvplassen (Aftenposten)

Comments

comments