Bildeserie Vålerenga-Mjøndalen 4-2, Tippeligaen 2015

Oslo, Ullevaal: 16. mai 2015, Vålerenga fotball mot Mjøndalen endte 4-2. Her er Vålerengas xxx mot Oslo, Ullevaal, 16. mai 2015

Rasmus Lidkvist, bursdagsbarnet, ble kveldens store helt med 2 skåringer og Morten Berre har skåra 20 sesonger på rad. Her er bilder fra Vålerenga mot Mjøndalen (4-2).

Vålerenga-Mjøndalen-4-2

 

 

Øsende, pøsende regnvær og det som omtales som fotballens nasjonaldag. Vålerenga tok i mot Mjøndalen på Ullevaal, og det var bursdagsbarnet Rasmus Lindkvist som varmet alle våte, fremmøtte.

Lindkvist sitt første mål kommer når han sniker seg bak alle spillerne fra Mjøndalen. Buskerudlaget er så opptatt med å stanse Daniel Braaten og Ghayas Zahid at de ikke får meg seg Lidkvist som setter ballen i nota. Andremålet kommer rett før pause. Christian Grindheim skyter fra drøy avstand, får styring fra en Mjøndalenforsvarer og keeper er fullstendig utmanøvrert.

Det tar allikevel ikke mer enn 2 minutter før Mjøndalen svarer. Mats Gundersen skårer etter en rufsete klarering, eller mangel på sådan, av Ruben Kristansen. 2-1 til pause, noe Mjøndalen kan si seg veldig godt fornøyd med.

Brunskjortene får lov å være en stund i paradis. Det tar 74 minutter får Vålerenga får sin tredje skåring, også denne ved Rasmus Lindkvist. Kan det bli bedre? Uten tvil! Men først skulle det bli verre for Oslolaget. Mjøndalen får lov til å skåre igjen, og redusere til 3-2 etter 87 minutters spill. Alle spør seg om Mjøndalen skal få snu enda en kamp, og stikke av med ett poeng.

Morten Berre gir det åpenbare svaret ved å punktere hele driten i det 88. spilleminutt. Kampen ender 4-2 og alle var enige om at det var toppen av kransekaka.

 

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Kjetil Wæhler, Jonatan Tollås Nation, Sivert Heltne Nilsen, Rasmus Lindkvist, Ruben Kristiansen, Daniel Fredheim Holm, Christian Grindheim, Daniel Braaten, Ghayas Zahid,
Benken: Lars Hirschfeld, Markus Nakkim, Simon Larsen, Ivan Näsberg, Morten Berre, Herman Stengel, Alexander Mathisen

Mjøndalens lag: Ivar Andreas Forn, Morten Sundil, Ulrik Arneberg, Rhett Bernstein, Joachim Solberg Olsen, Amidou Diop, Stian Aasmundsen, Mads Gundersen, Mads Hansen, Christian Gauseth, Sanel Kapidžić
Benken: Andreas Håskjold, Martin Strange, Joakim Rishovd, Michael Stilson, Alagie Sosseh, Magnus Sylling Olsen, Tim Andre Nilsen

Les også: Bursdagsbarnet feira med to mål (NRK), Berre har scoret i 20 strake sesonger (Aftenposten), Vålerenga takker bursdagsmannen Lindkvist for tre poeng mot MIF (VG), Ble Vålerengas store helt på bursdagen (Nettavisen), Ingen ny snuoperasjon for Mjøndalen. Satt på plass av Vålerenga (Dagbladet), Lindkvist om første målet: – Barcelona-spill (TV2)

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie Vålerenga-Mjøndalen 4-2, Tippeligaen 2015

Comments are closed.