Bildeserie Lillestrøm-Vålerenga 1-1 Tippeligaen 2015

Lillestrøm, Åråsen: 3. mai 2015, Vålerenga fotball mot Lillestrøm endte 1-1. Her er Vålerengas xxx Lillestrøm, Åråsen, 3. mai 2015

Et av høydepunktene i tippeligaen er oppgjørene mellom Lillestrøm og Vålerenga. Årets kamp på Åråsen endte 1-1, her er bildene fra kampen.

 

Lillestrøm - Vålerenga 1-1 Tippeligaen

Ingen skal vel slå stiften og hevde første omgang var på høyde med det beste i utlandet. Vålerenga kommer best i gang, og Lillestrøm virker litt på etterskudd. Så er det da også Vålerenga som skårer. Daniel Fredheim Holm brenner av et skudd som ligger såpass limt i krysset at folk med greie på fotball mener det er sånt man drømmer om. Mer skjer ikke i første omgang, og etter halvspilt kamp leder Oslolaget 1-0.

Lillestrøm er mer til stede i andre omgang og deler ut gode dynger juling, mens Deshorn Brown ikke virker i det hele tatt. Et par ganger ser det enda ut til at lynet fra Jamaica blir fraløpt. Utligninga til Lillestrøm kommer på straffe etter at Erling Knudzon blir felt av Simon Larsen. Lillestrøm gjør som de skal, skårer, og dermed ender kampen 1-1.


Vålerengas lag: Michael Langer, Alexander Mathiesen (53), Simon Larsen, Markus Nakkim, Ruben Kristiansen, Daniel Fredheim Holm (60), Herman Stengel (85), Christian Grindheim, Daniel Braaten, Ghayas Zahid, Deshorn Brown
Benken: Lars Hirschfeld, Niklas Gunnarsson (53), Rasmis Lindkvist (60), Ivan Näsberg, Morten Berre, Elias Már Ómarsson

Lillestrøms lag: Arnold Origi, Bjørn Helge Riise, Marius Amundsen, Frode Kippe, Stian Ringstad, Finnur Orri Margeirsson, Árni Vilhjálmsson, Erling Knudtzon, Moryke Fofana, Fred Friday
Benken: Jacob Faye Lund, Simen Kind Mikalsen, Lum Rexhepi, Fredrik Krogstad, Jørgen Kolstad, Joachim Osvold, Amahl Pellegrino

Les også: Forbannet VIF-kaptein: – Dommeren så vel at Lillestrøm trengte hjelp (NRK), Vålerenga-kapteinen: – Vi ble for feige (Aftenposten), Referat/rapport: Lillestrøm-Vålerenga 1-1 (Aperopet), Poengdeling på Åråsen (VIF-fotball), Rekdal ut mot dommerstanden: – Erling Knudtzon lo jo selv (VG), Drømmescoring av VIF: – Det går ikke an å gjøres vakrere (Dagbladet), – Han bestemmer seg for å hjelpe dem med et straffespark (TV2)

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie Lillestrøm-Vålerenga 1-1 Tippeligaen 2015

Comments are closed.