Bilde serie: Vålerenga-Trondheims Ørn 1-1

Oslo, Vallhall: 2. mai 2015, Vålerenga fotball mot Trondheims Ørn endte 1-1. Her er Vålerengas xxx Oslo, Vallhall, 2. mai 2015

I toppseriens femte runde var Trondheims Ørn i Oslo for å måle krefter med Vålerenga. Det blei knall, fall, rødt kort og poengdeling. Her er bildene fra kampen.

 

 

 


Vålerenga kommer best i gang og presser trønderne godt. De kommer og til kvalifiserte sjanser, men enten er det for få folk innenfor Trondheim Ørns 16-meter, eller så går innlegga i hytt og gevær. Ikke før etter 80 minutter skårer Vålerenga. Det er Rikke Storrø som skyter, skuddet treffer en motspiller så ballen får en merkelig bue og sniker seg over Trondheim Ørns målvakt.

Dessverre var ikke Adam så lenge i paradis. Ikke Vålerenga heller. Trondheim Ørn får sin utligning etter 90 minutter, og det blir dermed uavgjort i Vallhall.

Vålerengas lag: Guro Pettersen, Ingrid Katrine Buer Søndenå, Ellen Wang Maren Eithun Hauge, Daniela Schwartz, Tina Wulf, Camilla Christensen, Mina Kjørum, Emelie Erlandsson, Johanne Frilund, Anne Lise Olsen, Josefine Ervik, Rikke Storrø, Lise Janbu Eide, Ina Helen Skaug, Frida Brøttum, Pernille Gardien, Elisabeth Giske Bakken

Trondheim Ørns lag: Kristine Nøstmo, Mali Lilleås Næss, Marit Clausen, Martine Flakk, Inger Ane Hole, Andrea Eimstad Haugstøyl, Guro Reiten, Ingrid Syrstad Engen, Julie Skjeflo Adserø, Lisa-Marie Karlseng Utland, Oda Bolkan Fugelsnes, Mari Johnsen Johansen, Monica Sandstad Smedhaug, Maria Olsvik, Marthe Enlid, Kristin Jørgensen, Guro Ramstad

Comments

comments

1 thought on “Bilde serie: Vålerenga-Trondheims Ørn 1-1

Comments are closed.