Bildeserie Vålerenga – Ålesund 1-2

Oslo, Ullevaal: 18. april 2015, Vålerenga fotball mot Haugesund endte 0-1. Her er Vålerengas xxx Oslo, Vallhall, 14. april 2014

Aalesund hadde hverken trener, eller seire så lang i årets Tippeliga, før de kom til Ullevaal for å spille mot Vålerenga. Etter å ha ligget under med et mål klarte Aalesund å dra i land en ettmålsseier i Oslo. Her er bilder fra kampen

 

 

Når du er Aalesund har du i grunn hele livet mot deg. Du har aldri vunnet mot Vålerenga på Ullevaal, du har ikke vunnet en eneste tippeligakamp så lang denne sesongen, og du har tuppa trenere knapt før han er ansatt. Vålerenga har på sin side kommet sprekt i gang denne sesongen og har ikke tapt en eneste kamp.

Topp mot bunn. Vestland mot Østkant.

Vålerenga tar også ledelsen, sånn som man skal. Det sklir rett nok ikke helt på skinner i første omgang, og spillet bølger frem og tilbake. Litt så en kan bli sjøsjuk. Langer må på et tidspunkt ut i full strekk, men når uret viser at 43 minutter er spilt dukker Niklas Gunnarsson opp som troll av eske. Med pannebrasken setter han ballen i nota, og Vålerenga kan gå til pause med 1-0 på blokka.

Andre omgang…mye som første. Upresis, rufsete, kjempende. Så smeller det. Aalesund scorer først et mål etter 76 minutter, så setter de seiersmålet etter 81 minutter.

Og sånn gikk det til at Vålerenga tapte 1-2 for Aalesund. På Ullevaal.

 

 

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown, Daniel Fredheim Holm.
Benken: Lars Hirchfeld, Markus Nakkim, Herman Stengel, Daniel Braaten, Moussa Njie, Elias Mar Omarsson, Alexander Mathisen

Aalesunds lag: Sten Grytebust, Akeem Latifu, Mikael Dyrestam, Tero Mantyla, Oddbjørn Lie, Torbjørn Grytten, Sakari Mattila, Petter Orry Larsen, Henrik Bjørdal, Leke James, Mustafa Abdellaoue
Benken: Andreas Lie, Daniel Gretarsson, Carl Bjork, Jo Nymo Matland, Edvard Skagestad, Vebjørn Hoff

Les også: AALESUND STJAL POENGENE PÅ ULLEVAAL (Sporten.com), Aalesund senket Vålerenga (Nettavisen), Vålerenga tapte mot Aalesund (VIF-fotball), Takket Aabrekk for seieren over Vålerenga (VG)

Comments

comments