Bildeserie Vålerenga-Haugesund 2-0 Tippeligaen 2015

Det var en historisk dag på Ullevaal da Deshorn Brown scoret sitt første, og andre, mål for Vålerenga i kampen mot Haugesund. I tillegg debuterte Markus Nakkim. Her er bildene fra kampen.

 

Vålerenga tar tidlig grep om kampen og lar knapt Haugesund låne kula. Allikevel skjer ikke de helt store tingene, hjemmelaget er ikke giftige nok de siste 20 meterne før mål og sliter med å få innlegg fra kanten.

Først mot slutten av førsteomgang blir det magisk på Ullevaal. Deshorn Brown gir ballen et realt tupp fra 16 meter og scorer sitt første mål for Vålerenga og i Tippeligaen. Kun 80 sekunder sener er Brown i gang igjen og kan notere seg for to mål på norsk jord.

Stor mer skjer ikke denne kvelde, og andre omgang er strengt tatt drit kjedelig. Tragedien er Kjetil Wæhler som halta av banen men en skade som ikke så særlig god ut. Til gjengjeld fikk Markus Nakkim sin debut. Gratulerer.

 

 

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown, Daniel Fredheim Holm
Reserver: Adrian Jonuzi Møller, Markus Nakkim, Herman Stengel, Daniel Braaten, Morten Berre, Elias Mar Omarsson, Alexander Mathisen

Les også: – Skal hjem å ta bilde av tabellen (VIF-fotball), Enga på topp! (VPN), Vålerengas nye yndling senket Haugesund (VG), Sjekk TV 2-ekspertens utrolige VIF-«jinx» (Aftenposten), Deshorn Brown scoret to ganger på 80 sekunder mot erketamt Haugesund (Dagbladet), VÅLERENGA SLO HAUGESUND ETTER TO MÅL PÅ ETT MINUTT (Sporten.com), – Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg har blitt oversett på landslag (Dagbladet)

Comments

comments

2 thoughts on “Bildeserie Vålerenga-Haugesund 2-0 Tippeligaen 2015

Comments are closed.