Bildeserie: Vålerenga-Strømsgodset 3-1, Tippeligaen 2015

Strømsgodset besøkte Ullevaal for å møte Vålerenga i sesongens første runde i Tippeligaen. Det endte med seier for Oslolaget, her er bilder fra kampen.

Vålerenga tok raskt grep på kampen, og etter kvarteret spilt fikk Oslolaget frispark. Christian Grindheim valgte å gjøre frisparket til en perle og dunka kula rett i mål. Senere i første omgang kløna Vålerenga det veldig til for seg selv, noe som endte med at forsvarsbauta Kjetil Wæhler satt ballen i eget nett. Allikevel førte Vålerenga kampen i sitt spor og Ghayas Zahid fikk minutter senere straffe. En straffe Daniel Fredheim Holm satt sikkert bak Strømsgodsets Espen Bugge Pettersen.

Andre omgang var Vålerenga litt mindre på enn hva de var i første, uten at Strømsgodset var skikkelig farlige av den grunn. Farligst av alle var Niklas Gunnarsson som lagde et mål som tatt ut av alle lærebøker kjent for mennesket om fotball.

Det endte 3-1 til Vålerenga på Ullevaal.

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown, Daniel Fredheim Holm
Reserver: Lars Hirchfeld, Markus Nakkim, Herman Stengel, Daniel Braaten, Morten Berre, Elias Mar Omarsson, Alexander Mathisen

Strømsgodsets lag: Espen Bugge Pettersen, Lars Christopher Vilsvik, Jørgen Horn, Gustav Valsvik, Marius Høibråten, Mohammed Abu, Bismark Adjei Boateng, Flamur Kastrati, Petter Vaagan Moen, Iver Fossum, Marvin Ogunijmi
Reserver: Anders Gundersen, Mounir Hamound, Bassel Jradi, Peter Kovacs, Martin Rønning Ovenstad, Thomas Lehne Olsen, Gustav Medonica Wikheim

Les også: Vålerenga vant i serieåpningen (VIF-fotball), Hent inn Grindheim, Høgmo (VG), Perlescoringer sikret Vålerenga drømmestart på sesongen (TV2), Kjartansson-erstatteren skuffet, men Vålerenga har flere som kan score (Dagbladet), Rekdal: – Rosenborg spilte mot Aalesund, så jeg er ikke skremt (VG), Rekdal: – Målet var i verdensklasse (Aftenposten), Rekdals offensive Vålerenga imponerte (ABC-nyheter), – Vålerenga kan fort bli et lag å regne med i år (NRK)

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie: Vålerenga-Strømsgodset 3-1, Tippeligaen 2015

Comments are closed.