Bilder: Klepp-Vålerenga damer 3-1

Søndag var seriestart for Vålerenga i Toppserien. Det endte med tap, 3-1, mot Klepp. Her er bilder fra kampen.

Klepp er gode på å presse, løpe og skape dødballer. Det skal dem jaggu ha. Det begynner med at Vålerengas keeper, Guro Pettersen, pådrar seg et soleklart rødt kort etter 13 minutter. Takk og lov er ikke dommeren i kampform og viser bare det gule. Situasjonen oppstår når Klepp bråvender spillet og kommer i en helvets fart mot Vålerengas mål hvor Pettersen står langt ut. Hun løper da utenfor 16-meteren og Pondus-takler en bondetuppe.

2-0 til pause var det vel bare Klepp som var misfornøyde med. De hadde noen kvalifiserte sjanser utover de som fikk føling med nettet. Vålerenga bytter ut Maren Hauge mot Lise Eide i pausen. Om det er dette som gir inntrykk av at Vålerenga er mer med, eller om Klepp bare slækker litt er ikke godt å si. Klepp greier nå uansett å score enda ett mål etter 73 minutter og da var alle enige om at kampen var over. Foruten at Vålerenga får straffe i et av de siste spilleminuttene, en straffe Tina Wulf setter. Men det telles liksom ikke.

Vålerengas lag: Guro Pettersen, Anne Stenstvedt, Maren Kristine Andersen (ut 76), Tina Wulf, Ellen Wang, Camilla Christensen, Daniela Schwarz, Johanne Fridlund, Rikke Storrø (ut 81), Maren Hauge (ut 46), Mina Kjørum
Reserver: Josefine Erik, Ingrid Søndenå (inn 76), Ina Skaug (inn 81), Lise Eide (inn 46)

Klepps lag: Oda Bogstad, Andrea Nordheim, Tuva Hansen, Lena Soleng Hansen, Astride Groettaa Ree, Gry Tofte Ims, Silje Thorsen, Maria Hiim, Hege Hansen, Maria Thorisdottir, Therese Aasland, Anette Tengesdal, Ida Lillehammer

Les også: Overlegent tap i serieåpningen

Comments

comments

2 thoughts on “Bilder: Klepp-Vålerenga damer 3-1

Comments are closed.