Bildeserie Vålerenga Ishockey-Vålerenga Fotball 13-7 (eller 8)

Vålerenga ishockey og Vålerenga fotball slo på stortromma og inviterte til gratiskamper på Jordal og i Vallhall på lørdag for å kåre Vålerengamesteren. Her er bilder fra kampene.

At Vålerenga ishockey skulle være hvassere enn Vålerenga fotball i ishockey kommer nok ikke som en bombe på noen. Mesteparten av spillet foregikk i fotballens sone, allikevel var det noen av tippeligaspillerne som overraska med skøyteferdigheter som ikke var skikkelig dårlige. Morten Berra scora også, endatil på straffe.

Med stillingen 12-1 fra Jordal var det relativt tynt snøre håpet hang i for fotballen med tanke på sammenlagtseier. Fotballgutta gjorde for såvidt jobben sin på fotballbanen, men det endte allikevel 13-7 (eller 8) totalt sett. Dermed er Vålerenga ishockey Vålerengamestere.

 

Les også: Fantastisk Vålerenga-dag (vpn.no), Vålerengamestere! (VIF-hockey), Svein-Erik Edvartsen og John Christan Elden om dømming (vpn.no), Vålerenga Fotball – Vålerenga Hockey 7-13 (VIF-fotball), Intervju med Svenna før Vålerenga vs. Vålerenga (vpn.no)

Comments

comments

1 thought on “Bildeserie Vålerenga Ishockey-Vålerenga Fotball 13-7 (eller 8)

Comments are closed.