Pølsefest og seier på La Manga

Mens Tanga-gjenge på La Manga serverte pølser serverte Vålerenga en fin seier over Viking uten å slippe inn et eneste mål. Her finner du bilder fra både kampen og pølsefesten.

Fra Åkeberg Skoglund fikk «Til La Manga med Tanga» med seg 45 kg wienerpølser som ble solgt til inntekt for mediaavdeling så de kan sende folk på jobb når laget er på tur. Den fine stemninga tok de med seg på tribuna der de kunne se Vålerenga slå Viking.

Kampen ble i stor grad styrt av Vålerenga selv om Viking fikk trille ball en hel del. Vålerenga var bra på å jage ballen og aldri la Viking få særlig ro. Strengt tatt er det ikke lett å lese mye ut av en treningskamp i februar, men innsats og tæl kan man finne. Og innsats og tæl er grunnleggende for å vinne fotballkamper, også når alvoret begynner.

Vålerengas mål ble scoret av  Elias Mar Omarsson og Ghayas Zahid.
Vålerengas lag: Michael Langer, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Niklas Gunnarsson, Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Elias Mar Omarsson, Ghayas Zahid, Daniel Braaten
Reserver: Lars Hirschfeld, Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Herman Stengel, Mattias Tottland, Morten Berre, Moussa Nije, Niklas Fernando Nygård Castro

Vikings lag: Pål Vestly Heigre, Anthony J. Soares, Karol Mets, Andre Danielsen, Indridi Sigurdsson, Joachim Jørgensen, Magne Hoseth, Yann-Erik de Lanlay, Steinthor Thorsteinsson, Veton Berisha, Jon Dadi Bödvarsson
Reserver: Arild Østbø, Iven Austbø, Kristoffer Haugen, Björn Daniel Sverrisson, Vidar Nisja, Makhtar Thioune, Fabian Calderon, Samuel Adegbenro, Osita Chikere, Carl-Henrik Refvik

Les også: – Han er som et kraftverk (VG), Vålerenga med fortjent seier på La Manga (VIF.no), Viking fikk bank av Vålerenga (Aftenposten)

Comments

comments

1 thought on “Pølsefest og seier på La Manga

Comments are closed.