Bilder: Stabæk-Vålerenga 0-0

Bilder: Lørdag spilte tippeligalagene Stabæk og Vålerenga treningskamp på Nadderud. Kampen endte 0-0, her er bildene fra oppgjøret.

 

Treningskamper er litt som barneidrett, alle skal få spille. Vålerenga bytta vel alle sine spillere i løpet av kampen, bortsett fra Ruben Kristiansen og Daniel Fredheim Holm. Hva de har gjort galt er det ikke godt å si.

Engelskmannen Gary Martin fikk være med på moroa fra start sammen med islendingen Elías Már Ómarsson. Av de to kunne Gary Martin notere seg for nettkjenning etter at først Daniel Fredheim Hold og deretter Ghayas Zahid tuppa ballen i stengene innenfor 16. meteren. Dessverre for Gary og Vålerenga ble målet annullert. Årsaken er ukjent, men det er nærliggende å tenke offside.

Ellers klarer Simon Larsen å bryte Stabæks angrep på midtbanen i andre omgang. Larsen avleverte til Elías Már Ómarsson som spiller litt vegg med Aleksander Mathisen. Det ender i avslutning, men det ble ikke mer enn det.

Sola var derimot på alles side og man har vært vitne til langt verre treningskamper enn dette i februar.

Vålerengas lag: Lars Hirschfeld (Michael Langer fra 46) – Niklas Gunnarsson (Alexander Mathisen fra 46), Simon Larsen, Ivan Näsberg (Markus Nakkim fra 46), Ruben Kristiansen – Herman Stengel (Mattias Totland fra 46), Christian Grindheim (Sivert Heltne Nilsen fra 46) – Elías Már Ómarsson (Niklas Castro fra 65), Ghayas Zahid (Moussa Njie fra 46), Daniel Fredheim Holm – Gary Martin (Morten Berre fra 63)

Les også: Målløst på Nadderud (VIF-Fotball), Følg 2. omgang Stabæk – Vålerenga live (VPN), Helgedagboka (VPN), – Typisk treningskamp (VIF-fotball)

Comments

comments