Bilder: Vålerenga-Rosenborg 2-2

Til tross for at Vålerenga førte kampen var det Rosenborg som tok ledelsen 2-0 i første omgang. I andre omgang greide derimot hjemmelaget å utligne, dermed endte oppgjøret på Ullevaal 2-2. Her er bilder fra kampen.

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, Simon Larsen, Nicolai Høgh, Ruben Kristiansen, Sivert Heltne Nilsen, Christian Grindheim, Daniel Fredheim Holm, Ghayas Zahid, Rasmus Lindkvist, Vidar Örn Kjartansson

Reserver: Gudmind Taksdal Kongshavn, Morten Berre, Herman Stengel, Alexander Mathisen, Simen Olafsen, Kamran Ali Iqbal, Mathias Blårud

Rosenborgs lag: Lund Hansen, Svensson, Strandberg, Reginiussen, Dorsin, Mikkelsen, Jensen, Selnæs, Gamst Pedersen, Riski, Søderlund, Örlund, Vågan Rønning, Berntsen, Helland, Sørloth, Mix, Skjelvik

Les også: Se hva Rekdal sa i garderoben etter kampen (VIF.no), Berre ble redningsmann for Vålerenga (NRK), Kjartansson: – Jeg tror alle så at det var straffe (VG), Styrtrike Monaco så Kjartansson gå målløs av banen igjen (TV2), FotballLIVE: Vålerenga – Rosenborg 2-2 (0-2) (Klanen)

Du finner alle nyheter om Vålerenga på enga.cc

Comments

comments

1 thought on “Bilder: Vålerenga-Rosenborg 2-2

Comments are closed.