Bilder Vålerenga-Sandnes Ulf 3-0

Det er tippeligaens fjerde runde og Ulf fra Sandnes tok turen til Oslo for å måle krefter med et våryr Vålerenga. Her er bildene fra kampen.

Vålerenga klinker til fra start og etter åtte minutter kommer Ghayas Zahid aleine med Sandnes Ulfs keeper. Utrolig nok redder Hannes Thor Halldorsson. Minutter seinere er det Örn Kjartansson sin tur til å være alene med Halldorsson, men igjen redder Sandnes-keeperen. Deretter forsøker Diego Calvo seg aleine med Halldorsson som også denne gang er sterkest. Det er fullstendig Vålerengadominans de første 20 minuttene. Da går lufta litt ut av ballongen og Sandes Ulf får lov til å forsøke seg på Vålerengas keeper, Michael Langer. Diego Rubio får kula sånn relativt aleine på 5 meter, men Lange avverger det som burde blitt mål. Når første omgang ser ut til å renne ut i sanda spilles kula til Vidar Örn Kjartansson som, under sterkt press, får tuppa ballen i mål. Stadionuret viser på dette tidspunkt tid for å ta pause og blir også det siste som skjer i omgangen. Det er såvidt dommer gidder la avsparket gå.

Kjetil Rekdal gjør noen endringer på laget i andre omgangs første minutter og innbytter Herman Stengel triller ball til Rasmus Lindkvist, også innbytter, som sørger for 2-0 bak en fullstendig utspilt Sandnes Ulf-keeper. Rett etterpå sørger Niklas Gunnarsson for 3-0 etter å ha blitt servert av Vidar Örn Kjartansson.

Det virker i grunn lett når man kan det.

Vålerengas lag: Michael Langer, Niklas Gunnarsson, André Muri, Simon Larsen, Alexander Mathisen, Christian Grindheim, Sivert Nilsen, Ghayas Zahid, Morten Berre, Diego Calvo, Vidar Örn Kjartansson
Reserver: Gudmund Kongshavn, Rasmus Lindkvist, Ali Iqbal, Herman Stengel, Mathias Blårud, Fitim Kastrati, Daniel Fredheim Holm

Sandnes Ulfs lag: Hannes Thór Halldórsson, Avni Pepa, Edier Frejd, Derek Decamps, Kenneth Sola, Steven Lennon, Aksel Berget Skjølsvik, Anel Raskaj, Malaury Martin, Marius Helle, Diego Rubio
Reserver: Sean McDermott, Tijan Jaiteh, Erik Tønne, Fredrik Midtsjø, Ole Kristian Langås, Kent Håvard Eriksen

Les også: Festfotball og målshow da VIF knuste Ulf (Aftenposten), Sprudlende Vålerenga knuste Sandnes Ulf (ABC-nyheter), Kjartansson scoret sitt fjerde for sesongen da VIF kneblet Ulf (TV2), VIF fikk fullt utbytte av nykommerne (VG), – Han kommer ikke til å henge i ølkranene (Nettavisen)

Comments

comments

1 thought on “Bilder Vålerenga-Sandnes Ulf 3-0

Comments are closed.