Supportere vil bli Vålerengas generalsponsor

Vålerengas supportere lanserer i dag «Det er vi som er Vå´lenga, en kampanje som har målsetting om å samle inn 5 millioner kroner på 3 uker. 

Vålerengas supporterkoordinator Espen Knutsen forklarer:

Vålerenga er uten generalsponsor for andre år på rad, det er de som har brystreklamen på drakta. De generer 5-7 millioner i året, og det har vel vært 10 millioner i gode år. De leverer det baconet som gjør det mulig å drive et topplag. Så har jo vi i Vålerenga forvalta det pundet usedvanlig dårlig.

5 millioner på tre uker høres unektelig ut som fryktelig mye penger, men Knutsen trekker det ned på jorda:

Kort fortalt trenger vi 5000 mennesker som betaler en tusenlapp, så blir supporterne generalsponsor. Da får vi brystreklamen og teksten «Det er vi som er Vå´lenga» mens Vålerenga fotball AS får 5 millioner til det store svarte hullet sitt som forhåpentligvis blir brukt til å tette. For nå er det vilje og kompetanse der oppe til å tette hølet, men vi må få inn noe kløver og vi må få noe å engasjere oss i og dra sammen om. Dette håper vi skal gi en ny giv i Vålerenga, trekke flere folk, børste inn penger til Kjetil & co og vi skal innta verdensherredømme så fort som faen.

Hva med investorer, trekker de seg ut?

Trøim og flere andre har kasta penger inn i et stort svart høl og nå etterlyser dem fart i markedsavdelinga, selgera i administrasjonen må levere bacon og vi supportere må levere. Da har jeg kjønt det som at han  og andre med lommeboka full er villige til å  bidra med mer. Derfor håper jeg supporterne vil bidra til at kampanjen har samlet inn 5 millioner på 3 uker.

Comments

comments