Bilder: Vålerenga-Stavanger Oilers, finale 1

Et ustrukturert Stavangerlag fikk ikke til så mye konstruktivt i Oslo noe som gjorde at Vålerenga vant den første finalekampen. Her er bildene. 

Første periode var en merkelig seanse. Tilsynelatende virra bare Stavanger rundt og sutra over ting fra forrige gang disse to lagene møtte hverandre mens Vålerenga dundra ivei mot gjestenes mål. Skuddstatistikken talte sitt tydelige språk, 20-5. Allikevel setter Vålerenga bare to av disse i nettet, noe som i seg selv ikke er avskrekkende.

Midtperioden blir mer jevnspilt. Stavanger er ikke bare mugne, mens Vålerenga har satt på bremsen et lite hakk. Det er nok for gjestene til å få en redusering, men det blir ikke mer enn det. Sisteperioden bølger noe, ikke minst fordi Vålerenga får en utvisning relativt tidlig. Når Stavanger må putte en mann i fryseboksen ser derimot Vålerenga sitt snitt til å øke ledelsen igjen, og da går det i svart for Stavanger. De får vel et par man ute på grunn av dårlig oppførsel og skaper strengt tatt ikke annet enn problemer for seg sjøl før Vålerenga gjør en tabbe i egen sone. Pucken mistes til Stavanger som får gjøre en ny redusering på letteste vis. Da blir det time-out og gjestene tar ut sin keeper. Enden på den visa er at Vålerenga fastsetter sluttresultatet til 4-2 på åpent mål.

Første finalekamp spilt og Vålerenga leder dermed 1-0, det spilles best av sju. Neste kamp er i Stavanger, søndag 6. april.

Les også: Vålerengas iskrigere tok første stikk (NRK), Hockey-TV: Tobias Lindström om 4-2-seieren (VIF-hockey), Thoresen rasende etter tap: – Så ut som noen redde guttunger (TV2), Vålerenga på vei mot bøtta! (Klanen.no)

Comments

comments